Back to All Events

"es relat de ses pedres" Capella Abramovic - LOAC Alaior - Menorca


exposició

Manu vb Tintoré

"es relat de ses pedres"

Capella Abramovic- Alaior - Menorca

C/ coll des Palmer

Organitza: Ajuntament d'Alaior

inauguració el 19 de maig a les 20h00

exposició fins el 31 de juliol

 

 

CAT/ESP/FRA

 

Benvolgudes,

 

El proper 19 de maig, tindré el privilegi d'exposar les meves obres al costat dels relleus gairebé inèdits "Five Stages of Maya Dance" de la prestigiosa performer Marina Abramovic a la capella de Gràcia d'Alaior.

Un diàleg intens i apassionant entre les seves pedres i les meves  de la serie "es relat de ses pedres" qu'esperem sigui una experiència emocionant per el públic.

Per mi, a més del privilegi d'exposar amb una artista que admiro molt, tindre la felicitat d'exposar a la meva estimada illa de Menorca. Gràcies Ajuntament d'Alaior, gràcies Isabelle Leurent.

 

Manu vb Tintoré

 

 

ESP

 

Hola a todas y todos,

 

El próximo 19 de mayo, tendré el privilegio de exponer mis obras junto a los relieves casi inéditos "Five Stages of Maya Dance" de la prestigiosa performer Marina Abramovic en la capilla de Gracia de Alaior.

Un diálogo intenso y apasionado entre sus piedras y las mías de la serie "el relato de las piedras" que esperamos sea una experiencia emocionante para el público.

Para mí, además del privilegio de exponer con una artista que admiro mucho, tendré la felicidad de exponer en mi querida isla de Menorca. Gracias Ayuntamiento de Alaior, gracias Isabelle Leurent.

 

Manu vb Tintoré

  

FR

 

Bonjour à toutes,

 

Le 19 mai, j'aurai le privilège d'exposer mes œuvres avec les reliefs presque inédits "Five Stages of Maya Dance" de la prestigieuse performer Marina Abramovic dans la chapelle Gracia de Alaior.

Un dialogue intense et passionné entre ses pierres et les miennes de la série "les recits des pierres" qui, nous l'espérons, sera une expérience passionnante pour le public.

Pour moi, en plus du privilège d'exposer avec une artiste que j'admire beaucoup, j'aurai le bonheur d'exposer sur mon île adorée de Minorque. Merci Maison Comunale d'Alaior et Isabelle Leurent

 

Manu vb Tintoré