Back to All Events

Inauguration of sculpture "inner fountain" - Sales de Llierca. Girona

  • Interior fontaine sculpture Esglesia de Sant Martí Sales de llierca CP 17853 Spain (map)
IMG_2849.JPG

La "font interior" proposa un moment d'introspecció, on l'aigua simbòlicament fertilitza, rega el món interior en cada un de nosaltres, deixant enrere el món de l'aparença fisica  per introduir-nos en el món interior del misteri.

 

  L'aigua desborda dels quatre contenidors cap al món interior de la Font, metàfora de l'ànima que abandona  el cos. D'alguna manera, aquesta font actua com un campanar, en aquest cas com un campanar d'aigua, un campanar de vida que sorgeix de la Creu que dibuixa la seva estructura i ens recorda amb el soroll de l'aigua l'importancia del misteri del mon interior que viu en nosaltres.