Back to All Events

Exposició finalistes - Premi Arts-FAD - Barcelona


  • A-FAD 38 Plaça de les Glòries Catalanes Barcelona, CT, 08018 Spain (map)

 

 

Selecionat per a la final dels Premis ArtsFAD 2017. Lliurament del premi serà el dia 28 de juny a les 20 hores.

Els Premis ArtsFAD formen part de l’esdeveniment del FADFEST que organitza el FAD, Foment de les Arts i del Disseny. FADFEST és la gran cita anual dels sectors del disseny i la creativitat a Barcelona. A més de concentrar els premis més prestigiosos d’Espanya en disseny gràfic, industrial, arquitectura, arts i oficis contemporanis i moda, reuneix els millors projectes de l’any en una exposició imprescindible i organitza un complet programa de debats i accions al voltant de l’art, la cultura i el disseny.

 

                 "estructura nº 14" , fusta.                Serie Estructures transitòries.org

Edifici Disseny HUB - Barcelona

Edifici Disseny HUB - Barcelona