Back to All Events

EXPOSICIÓ CONSCIÈNCIES NATURALS White Summer 2017 - PALS (Alt Empordà)


  • White Summer Serres de Pals Costa Brava (map)

EXPOSICIÓ CONSCIÈNCIES NATURALS &WhiteSummer ‘17

                

Fiona Morrison, Pilar Farrés, Jose Luis Pascual, Xavier Escribà, Luis Krauel, Manel Galià, Dani García Sarabia, Guillermo Basagoiti, Manu vb Tintoré i Tatiana Blanqué

Durant el mes d’agost, es podrà visitar, dins la programació del WHITE SUMMER ’17, a Mas Gelabert, al costat de Pals, una proposta expositiva d’Art Contemporani. Una meravellosa aventura on des de diferents disciplines com la fotografia, la pintura, el dibuix, l’escultura i la instal·lació, es demostraran els distints punts de vista de com cada artista percep la natura com a part de la seva filosofia de treball.

CONSCIÈNCIES NATURALS, ha estat el fil conductor proposat per la comisaria i artista visual, Tatiana Blanqué. Actualment el paisatge és quelcom privilegiat, poder gaudir-ne, poder estar envoltat de natura, de silenci d’olors, és una joia que tenim i no som conscients. La natura comporta un munt de coses relacionades amb el benestar, amb el saber gaudir de les petites coses, amb el saber observar, olorar, caminar, respirar, escoltar, estudiar, dibuixar, escriure... en definitiva un luxe que ja està a mig camí de convertir-se en peça museística. La natura, ha passat ha estar controlada per l’esser humà, en gran mesura, ja no és natura entesa com a tal, son paisatges construïts i controlats per la ma d’algú.

Tatiana Blanqué

 

Inauguració: 5 d’agost a les 19h30h

Horaris: de 18 a 1 del vespre

Obert tots els dies!